Wie zijn wij?
Topwietonline bestaat uit een groep wiet connaisseurs die in dienst staat van een aantal gerenommeerde coffeeshops die door middel van onze diensten hun bereikbaarheid willen vergroten.Voordat de coffeeshops hun wiet en of hasj via Topwietonline te koop kunnen aanbieden wordt het eerst door ons team van wiet connaisseurs streng getest op oa kwaliteit, geur, kleur, ongedierte en uiteraard op smaak. Wiet dat bewerkt ,bespoten of naar hooi ruikt is voor ons totaal onacceptabel en zal daardoor nooit worden toegelaten. Zo bent u er altijd van verzekerd dat u Top wiet via Topwietonline.com krijgt.

Voor wie zijn wij er?
Wij zijn er voor de mensen die geen coffeeshop in hun omgeving hebben en geen rare dealers aan de deur willen hebben.Wij zijn er voor de mensen die wel een coffeeshop hebben maar waar er alleen maar troep wordt verkocht omdat de volgende goede shop een uur verderop ligt. Wij zijn er voor de mensen die slecht ter been zijn of om andere medische redenen niet naar de shop kunnen en Topwietonline is er ook voor de mensen die om persoonlijke redenen niet in de shop gezien willen worden.
Wij van Topwietonline kopen en verkopen geen wiet of hennepgerelateerde producten enkel treden wij op als ophaal en verzendpunt.

Team
Topwietonline.com