Algemene Informatie

Onze Online shop is sinds begin Januari 2019 online. Wij zijn altijd bereid om u van dienst te zijn en proberen indien mogelijk u zo snel mogelijk te hulp te zijn. Daarnaast is de ict afdeling constant aan de website bezig om deze te optimaliseren en zo veilig mogelijk te houden voor onze klanten zodat uw anonimiteit gewaarborgd blijft.

Sinds 17-03-2022 is het domein .nl opgeheven, helaas zijn wij verplicht om verder te gaan met een nieuwe domein naam Topwietonline.com die vrijwel direct weer online verschenen is. Wij kunnen u garanderen dat er geen gegevens van klanten zijn vrijgegeven. Daarbij zijn al de ip adressen van Topwietonline uitgeschakeld & vernietigd om zo uw gegevens 100% te beschermen.

Wij van Topwietonline zijn Privacy Activisten, de veiligheid van onze klanten en medewerkers staat altijd op nummer 1.

Topwietonline is sinds begin Januari 2019 online. Wij zijn altijd bereid om u van dienst te zijn en proberen indien mogelijk u zo snel mogelijk te woord te staan via onze klantenservice. Daarnaast is de ict afdeling constant aan de website bezig om deze te optimaliseren en zo veilig mogelijk te houden voor onze klanten zodat uw anonimiteit gewaarborgd blijft.

Topwietonline waakt over uw gegevens, veiligheid op het internet gaat voor alles. Daarom worden uw gegevens speciaal versleuteld zodat deze niet ontsleuteld kan worden door derde instanties. Topwietonline medewerkers zijn de enige wie toegang zal hebben tot uw gegevens. Indien er in het ergste geval er sprake zal zijn van een database lek, dan zullen deze instanties niks hebben aan de informatie die zij denken te hebben verkregen.

*De standaard TLS(Https) encryptie waar elke online coffeeshop(Online website) gebruik van maakt, is hier ook van toepassing. Maar Topwietonline heeft meerdere fail safes onder de motorkap actief om uw privacy te garanderen!

Wij maken gebruik van Trustpilot, dit is een platform waar klanten beoordelingen kunnen schrijven over hun ervaringen met Topwietonline. Daarnaast hebben hun maatregelen om neppe beoordelingen tegen te gaan.
Indien u Trustpilot niet vertrouwd, kunt u altijd een bestelling plaatsen van 1 gram om zo de service te testen.

Het is ons onlangs opgevallen dat er steeds meer websites verschijnen die onze afbeeldingen / namen van soorten volledig kopieren of de website kopieren. Dit is bedoeld om de klant te misleiden en zo de klant optelichten, zorg er daarom voor dat u zich daadwerkelijk op onze website bevindt en verifieer de URL in uw adresbalk ‘https://Topwietonline.nl’ voordat u iets koopt en wanneer u op internet surft.

Wanneer de status van uw bestelling naar mislukt is veranderd, dit gebeurt meestal wanneer het ontvangen Bitcoin bedrag verschilt met wat op het factuur omschreven staat. Daarom wordt uw bestelling handmatig gecontrolleerd door een medewerker van Topwietonline.

*Geen paniek U hoeft hier niks voor te doen, indien van toepassing zal de Medewerker van Topwietonline uw bestelling in behandeling plaatsen of contact met u opnemen. Indien dit niet gebeurt, raden wij u aan om contact optenemen met de klantenservice van Topwietonline.

Het is zeker mogelijk om een account te registreren, wanneer u een bestelling plaatst en aan het afronden bent. Heeft u hier namelijk de mogelijkheid voor nadat u uw email adres heeft ingevuld.

Verzending & Levering

Jazeker! Uw bestelling wordt vacuüm verpakt en in een enveloppe of brievenbus doosje verzonden. Op deze manier zijn de inhoud en geurtjes niet te achterhalen en lijkt uw bestelling op ieder ander post stuk

Jazeker! Uw bestelling wordt vacuüm verpakt en in een enveloppe of brievenbus doosje verzonden. Op deze manier zijn de inhoud en geurtjes niet te achterhalen en lijkt uw bestelling op ieder ander post stuk

U bent verantwoordelijk voor de adres gegevens die u opgeeft. Topwietonline kan hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden indien het pakketje al is verzonden! Neem daarom dan zo spoedig mogelijk contact met ons op via [email protected]

​Indien u gebruik heeft gemaakt van de verzendmethode  met Track & Trace, dan worden de track & trace codes altijd aan het einde van de dag verwerkt. Indien u deze nog niet heeft ontvangen, neem dan even contact op met de klantenservice. Wij zullen dan nakijken wat er dan mogelijk mis gegaan zou kunnen zijn.

Is uw bestelling betaald & bevestigd in het blockchain netwerk voor 12:00? Dan wordt uw bestelling dezelfde dag verzonden. (Houdt rekening dat er vanwege drukte wij 12:00 soms niet kunnen hanteren)

Is uw transactie bevestigd na 12:00, dan zal uw bestelling de volgende werkdag worden verzonden, bestel daarom optijd om teleurstellingen te voorkomen.

Waarom zou Track & Trace beter zijn?

1) Minimale Leveringsperiode van 24 uur (m.a.w. vandaag besteld morgen in huis, dit geldt natuurlijk ook voor België!)
-update 2021 Vanwege verschillende Postleveranciers die gebruikt kunnen worden garanderen wij u dat u binnen 5 werkdagen uw bestelling in huis heeft.

2) Uw bestelling is verzekerd tegen eventueel verlies. Dit betekent dat bij constatering van verlies van uw bestelling wij deze voor 50% zullen vergoeden dmv een kortingscode.

3) Door gebruik te maken van meerdere postleveranciers, kunnen wij 99% leveringen garanderen binnen 48 uur in deze periode.

Note: Heeft u gebruik gemaakt van Track & trace? Wij verwerken altijd uw Track & Trace code aan het einde van de dag, geen zorgen indien u geen bericht heeft mogen ontvangen. Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Is uw bestelling betaald & bevestigd in het blockchain netwerk voor 12:00? Dan wordt uw bestelling dezelfde dag verzonden. (Houdt rekening dat er vanwege drukte wij 12:00 soms niet kunnen hanteren)

Is uw transactie bevestigd na 12:00, dan zal uw bestelling de volgende werkdag worden verzonden, bestel daarom optijd om teleurstellingen te voorkomen.

Wij versturen reguliere bestellingen Lucht Dicht en discreet. Wij plakken enkel een postzegel op het pakketje. Houdt er daarom rekening mee dat u geen Track & Trace code zal mogen ontvangen bij deze verzend methode. De verwachte leverings periode voor Reguliere post, houden wij namelijk gemiddeld op 3 tot 10 werkdagen voordat het pakketje geleverd zal worden.

Jazeker wij versturen zowel naar België als naar de rest van Europa. Bij het afronden van uw bestelling wordt er gevraagd naar het land van verzending, daar kunt u uit de beschikbare landen kiezen waar wij aan leveren.

Nee, dit is niet nodig aangezien al onze post als brievenbus post wordt verzonden.

Gelieve dit nieuwsbericht door nemen, hier staan de belangrijkste punten in dat u nodig heeft om een bestelling te plaatsen.

Dit is inderdaad mogelijk. wij geven het advies om contact optenemen met de klantenservice. Dit sinds wij dan wat extra tips kunnen geven, over hoe u dit dan zou kunnen opgeven.

Wij vinden het jammer dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen, neem contact op met de klantenservice: [email protected]

Note: Indien u voor Reguliere post heeft gekozen is het niet mogelijk de exacte status van uw bestelling te achterhalen en kunnen wij uw bestelling NIET vergoeden. Dit omdat in het verleden misbruik gemaakt is van deze mogelijkheid hebben wij besloten deze optie niet meer toe te passen op reguliere post.

Ps. Voor reguliere post is het namelijk vaker voorgekomen dat de bestelling nog in de komende 2 weken na bestellen toe komen.Volgens de voorwaarden van postnl hebben hun na een vertraging en of storing 2 weken de tijd om uw bestelling alsnog te bezorgen. Indien uw bestelling nog niet is aangekomen na deze 2 weken kan uw bestelling als verloren worden beschouwd.

Neem dan gerust contact op met de klantenservice van Topwietonline, wij zullen dan uitzoeken waarom de tracking code niet actief mocht zijn.

Producten

Jazeker, al onze producten worden berekend vanaf 1 Gram. Zie ook de reacties van onze klanten op trustpilot, dit voor iets meer zekerheid over de kwaliteit van uw product.

Jazeker, al onze producten worden berekent vanaf 1 Gram. Zie ook de reacties van onze klanten op trustpilot, dit voor iets meer zekerheid over de kwaliteit van uw product. Daarbij kunt u ook de reactie bekijken van de soortjes die wij namelijk aanbieden. Klanten plaatsen dagelijks reacties onder de soortjes die namelijk besteld worden.

Jazeker, wij hebben een redelijk uitgebreid assortiment als het om accessoires gaat! Gelieve de pagina “Accessoires” hier boven aan te klikken.

Jazeker, onze foto’s worden op professionele wijze gemaakt. Dus dit betekent dat onze foto’s niet zijn gephotoshopped en horen daadwerkelijk bij het product waar deze dan bij staat. Indien u uw twijfels heeft, kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice van Topwietonline.

Jazeker, op verzoek van onze klanten zijn wij opzoek geweest naar een meetinstrument dat speciaal gemaakt is om THC en CBD in het soortje te meten. Na heel wat testen en communicatie met de ontwikkelaar van dit apparaat kunnen wij u 100% garanderen dat de THC waardes die bij het wiet soortje staat authentiek zijn!

Betalen & Privacy

Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op via [email protected]

Kosten besparen is altijd mogelijk, wij bieden 2 extra verschillende mogelijkheden aan om uw bestelling net zoals Bitcoin afterekenen. U kunt daarom uw bestelling dan afrekenen met Litecoin of Dogecoin. De transactie kosten zullen dan altijd onder de 2 euro blijven. Heeft u verder nog twijfels hierover? Laat het ons dan gerust weten via de mail.

Indien de crypto exchange waar u gebruik van maakt gevestigd is in Nederland, is het sinds November 2020 jammer genoeg niet mogelijk om uw bestelling direct te betalen. Wij hebben wel een alternatief gevonden zodat u uw bestelling via een Crypto Exchange in het buitenland alsnog direct zou kunnen betalen. Voor meer informatie, bezoekt u dan onze Crypto Handleiding: Klik mij!

Nee dat is niet mogelijk, wij accepteren enkel de vorm van een crypto valuta. Er zijn namelijk wel, crypto bedrijven waar u wel deze mogelijkheden zou kunnen gebruiken om uw bestelling bij Topwietonline te kunnen betalen. Bezoek daarom onze Crypto Handleiding.

De automatische betalingsmogelijkheid die wij aanbieden is namelijk. Bitcoin, Litecoin, Dogecoin. Het is wel mogelijk om via ideal, creditcard, bancontact te betalen, dan word het aangeraden onze pagina Eenvoudig Bitcoin Kopen door te nemen.(Kopje Direct betalen)

U zult altijd een mailtje mogen ontvangen indien het Cryptop Platform in het beheer van Topwietonline uw betaling detecteert. Daarbij zult u bij elke status verandering op de hoogte gebracht worden met de actuele status van uw bestelling.

Nee dat zal niet nodig zijn, zolang uw aflever adres gegevens maar kloppen. Zult u uiteindelijk altijd uw bestelling mogen ontvangen in uw brievenbus.

Het wordt steeds gemakkelijker om met bitcoin te betalen, wij hebben daarom speciaal een uitgebreide gebruikers vriendelijke pagina geschreven waar u uit verschillende opties kunt kiezen hoe u uw bestelling namelijk zou kunnen betalen.Voor meer informatie kunt u gebruik maken van onze  Bitcoin Handleiding

Geen zorgen, uw invoice blijft voor altijd geldig voor de desbetreffende bestelling. Indien het systeem uw betaling detecteert zult u altijd op de hoogte gebracht worden via de mail. Heeft u daarom een transactie uitgevoerd? Wacht het dan gerust af tot u van Topwietonline een berichtje mag ontvangen.

*Deze pagina wordt van tijd tot tijd aangepast, zodat iedereen op de hoogte kan blijven van de meest gestelde vragen die wij ontvangen van onze klanten.
Laatste update: 01-01-2024

Contact

Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice door middel van dit contact formulier. Wij proberen indien mogelijk binnen enkele uren uw vraag te beantwoorden.

Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van ster.