Welkom bij Topwietonline.nl vernieuwd! 2022

Zoals u misschien al is opgevallen is het Domeinnaam Topwietonline.nl opgeheven door domeinhouder .nl en daardoor niet beschikbaar. Daardoor is Topwietonline verplicht om het domein Topwietonline.com te gebruiken om de diensten te leveren die onze klanten van ons gewend zijn.

Heeft dit enkele gevolgen voor Topwietonline klanten of personeel? Nee, deze actie heeft helaas geen negatieve gevolgen voor Topwietonline zijn medewerkers of klanten. De gegevens die wij verstrekken zijn beveiligd, enkel medewerkers van Topwietonline weten deze gegevens te ontsleutelen. De servers die onder domein Topwietonline.nl hebben gehandeld zijn door Topwietonline afgesloten en veilig vernietigd, er zijn geen privé gegevens gedeeld met derden.

Topwietonline beschikte ook over een Trustpilot pagina in het verleden, deze pagina is helaas ook opgeheven. Topwietonline staat erom bekend dat wij enkel Topkwaliteit THC houdende producten leveren aan onze klanten wat niet teleurstelt. Heeft u nu alsnog twijfels over Topwietonline.com? Dan kunt u natuurlij met plezier contact met ons opnemen, de medewerkers van Topwietonline staat u graag te woord via de mail: [email protected]

Categories: Wiet

2 Comments

P**********t · 12/09/2022 at 15:22

Bestel er al jaren, met een kleine pauze, bestelling kwam nhu met 2 dagen vertraging aan maar eens ze aankwam was ik wel zoals altijd zeer tevreden over de kwaliteit.
Kan het enkel maar aanraden. Groetjes van een zuiderbuur die anders zware medicatie zou moeten nemen.

Jean Feys · 21/04/2022 at 17:22

de bestelling betaald op 04/17/22 , €484.40, werd vandaag geleverd.
Goed Gewerkt!
Jean Feys, Zoersel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *