Hier in dit nieuws bericht vindt u alle informatie over de levering van uw bestelling. Wij hopen daarom ook dat het iets duidelijker staat omschreven, uiteraard kunt u voor al uw vragen altijd contact opnemen met onze klantenservice. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen door naar beneden te scrollen!

Hoe werkt het betalen met bitcoin?

Om een geplaatste bestelling bij ons te betalen gaat dat via onze unieke betaal systeem, daar kunt u meerdere crypto valutas uit kiezen zoals Etherium en Litecoin om de betaling te voltooien. Wilt u een uitgebreide maar ook eenvoudige stappen volgen om bitcoin te kopen? klik mij  hier vindt u de informatie die u nodig heeft om via een Bitcoin Exchange, Bitcoin te kopen met Ideal, bancontact, creditcard etc….

Hoe krijg ik mijn Wiet/Hash thuisbezorgd?

Geen zorgen, uw bestelling wordt vacuüm en discreet verpakt, u hoeft zich niet druk te maken over vreemde geurtjes die u denkt te verwachten. De bestelling wordt discreet bezorgd door uw lokale postbedrijf, en lijkt op ieder normaal brievenbus pakketje dat u thuis zou kunnen ontvangen. Lekker simpel dus, zelfs bij het openen van de envelop zou het zelf niet duidelijk zijn wat hierin zou zitten.

Hoelang kan het duren voor dat ik mijn bestelling thuisbezorgd krijg?

Dit hangt af van wanneer & waar u besteld. Plaatst u een bestelling in Nederland met de reguliere post, tussen Maandag & Donderdag voor 12:00?
Dan wordt de bestelling gegarandeerd dezelfde dag klaar gemaakt en verzonden. U krijgt uw bestelling 24 uur later thuisbezorgd mits er geen vertraging is op het postsorteercentrum. Zou u op Vrijdag bestellen? Dan zou het kunnen dat u uw bestelling op Zaterdag thuis ontvangt.(Meestal gaan wij er van uit dat u het Maandag thuis ontvangt, maar het kan ook max dinsdag worden.) Besteld u Zaterdag of Zondag? Dan wordt het pas op Maandag verzonden en kunt u het pakketje op Dinsdag verwachten.

Nou zou het kunnen dat u niet uit Nederland komt en uit België besteld. Wij doen precies hetzelfde als in Nederland maar voor België geldt een Minimale wachttijd van 48 uur voordat u het product thuisbezorgd krijgt.(Besteld u dus uit België? Bestel dan tussen Maandag & Donderdag om uw bestelling op tijd te ontvangen.

Note: Besteld u met Track & Trace (Verzekerd), dan is deze gegarandeerd de volgende dag in huis, dit geldt natuurlijk ook voor België. Doordat Track & Trace meer voorrang heeft wordt deze ook door het postbedrijf geleverd op Zaterdag.

Note: Reguliere post(Bpost) in België leveren op zaterdag geen bestellingen af.

Letop: Besteld u op werkdagen na 12:00 dan is er nog weinig kans dat uw bestelling dezelfde dag wordt verzonden. Bestel daarom optijd om teleurstelling te voorkomen. U wordt altijd op de hoogte gehouden met de actuele status van uw bestelling.

Zou iemand erachter kunnen komen waar u heeft besteld?

Nee dit is niet mogelijk, de meeste online shops claimen dat zei geen toegang hebben tot uw gegevens. Dat is een leugen die verspreid wordt, Wij van Topwietonline garanderen uw privacy. Wij maken gebruik van beveiligde SSL verbinding, om derden van buiten af uit ons systeem te houden. Daar in tegen zijn uw gegevens versleuteld in onze database dat betekend dat niemand buiten de medewerkers van Topwietonline uw gegevens kan achterhalen of kunnen linken aan een bestelling die is gemaakt bij Topwietonline.

Note: Het is niet nodig om uw echte contact gegevens in te vullen, zolang in iedergeval uw ontvangst adres klopt zodat u uw bestelling kunt ontvangen en kan genieten van uw kwaliteits product.

Eenvoudig Contact Opnemen

Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van vliegtuig.
Categories: Wiet

2 Comments

P****** · 29/10/2021 at 12:53

Zeker de bezorgservice is top in orde.

G*** · 08/04/2021 at 11:51

Prima , topkwaliteit! Zeker een aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *