Beste klanten, na enige tijd plaatsen wij een actueel nieuws bericht voor het kopen van wiet online en over onze THC extracten en meer.. in onze online coffeeshop.

Graag wijzen wij u ook op het verschijnen van meerdere neppe online coffeeshops op het internet. Die maken namelijk een replica van de website of zullen de beschrijvingen & namen van de soortjes kopiëren uit het assortiment van Topwietonline. Dus let daarom goed op of de online coffeeshop die u selecteert om uw Wiet, Hasj of Thc Extract te bestellen daadwerkelijk betrouwbaar is.

Gekalibreerd THC Meetinstrument

Sinds sommige klanten zich meestal afvroegen hoeveel THC hun gekozen wietsoort bevat zijn wij daarom op het verzoek van velen opzoek geweest naar het meetinstrument met succes! Zoals misschien daarom is opgevallen leveren wij sinds 2020 ook THC Waardes aan bij al onze Wiet soorten, dit gebeurt met een speciaal geijkt meet apparatuur.

De THC en CBD waardes die aangegeven worden horen bij de soortjes en vallen niet te vervalsen en kunt u daardoor enkel bij Topwietonline als online coffeeshop de exacte waardes weten van het product dat u besteld. Dit meetapparatuur is een hele lange tijd zorgvuldig getest, het bedrijf van het meetinstrument garandeert ons namelijk 100% authentieke waardes!

THC Vape Cartridges

Dit product bevat enkel het Pure Concentraat van minimaal 85% THC
60 5 Halen = 1 Gratis(Extra)
  • Nu beschikbaar uit 18 soorten
  • Niet verdund en betekend dat het product geen E-lquid is!
  • De 18 soorten cartirdges bevatten allemaal hun eigen unieke smaak!
THC Extract

Shatter(THC Extract)

Topwietonline biedt dit unieke product uit Amerika van zuivere kwaliteit aan al onze klanten aan, de shatter zal zeker niet teleurstellen. De high voelt u binnen een paar minuten in werking gaan! De foto’s die bij de soortjes staan horen bij het geselecteerde Shatter Extract.

Wiet

Hasj

Voor alle sticky hasj-liefhebbers, die op zoek zijn naar een diep sativa-effect om aan het einde van de dag te ontspannen