Ben je onrustig, gestrest of overwerkt? Wiet kan uitkomst bieden wanneer je na een lange dag wilt ontspannen. Maar niet alle soorten zijn hetzelfde. Bovendien zijn er zoveel opties! Dus, hoe vind je nu de rustgevendste wiet die er is? Maak je niet druk, want hier is onze top 5 van soorten voor ultieme ontspanning na het werk!

Het moderne leven gaat gepaard met een hoop stressfactoren. Soms lijkt het onmogelijk om te ontsnappen aan de deadlines op het werk, reminders, rekeningen en files. Hierdoor kan je lichaam constant in een staat van vechten of vluchten verkeren. Daarbij is het moeilijk om de constante overstimulatie, stress en angst te doorbreken. Toch is het belangrijk te ontspannen en je stressreactie onder controle te houden. Sommige mensen doen dit middels yoga, wandelen of mediteren, terwijl anderen graag wiet roken om te relaxen, en tegelijk de creativiteit en een staat van helderheid te bevorderen.

Wat zijn de beste soorten wiet om te ontspannen?

Maar wat zijn nu de beste soorten wiet om na het werk te ontspannen? Vaak associëren mensen indica’s met een rustgevende, bedwelmende high. Toch hangen de effecten niet zozeer af van het strain type, maar meer van de aanwezigheid van bepaalde cannabinoïden en terpenen. Met dat in het achterhoofd hebben we de strains in onze catalogus eens zorgvuldig doorgenomen en gekeken welke het beste zijn ter ontspanning. Uiteindelijk zijn we tot een lijst gekomen van soorten met sterke, bedwelmende, fysiek ontspannende, en langdurige effecten.

Het is tijd om je notificaties uit te zetten, een joint op te steken en achterover te leunen. Dit zijn onze top 5 soorten wiet om te ontspannen als je werkdag erop zit:

     1.Zombie Kush

Zombie Kush is geen bovennatuurlijke sinsemilla, maar het zal je waarschijnlijk naar de koelkast doen schuifelen als een zombie met rode ogen met een sterke lust voor ice cream. Zombie Kush is in feite een exotische genetische mix van Amnesia, Lavender Kush en Bubba Kush. Verwacht een langdurig, ontspannend fysiek effect en een vrolijke hoofdbuzz om je te giechelen en tevreden op de bank te houden. Tot de munchies toeslaan.

  2. Brainkiller Haze

Brainkiller Haze van Vision Seeds is een bijna pure Sativa (90%) met een THC-gehalte van 22%, zoals in het lab is gemeten, is deze plant erg krachtig en levert het een verbijsterend effect op dat je in een mum van tijd high maakt. De krachtige Sativa-high is ongelooflijk euforisch en opwekkend en soms ronduit psychedelisch. Met de waanzinnige pure Sativa-kracht, is dit niet alleen een ideale sigaret om de meest saaie dag om te toveren tot een dag van pure vreugde en geluk; het is ook een goede plant die kan helpen bij de behandeling van depressie, chronische pijn en andere gezondheidsklachten.

   3White Berry 

White Berry combineert fruitige elementen van Strawberry met peperachtige en kruidige tonen van Black Domina, een soort die ook bijdraagt met smaken van Hash Plant en Afghani. VIP Seeds’ Sativa verzacht de Indica invloed als het gaat om effecten en smaken en voegt opwekkende elementen toe aan de anders voornamelijk ontspannende, lichamelijke stone. Rokers zullen langzaam afdrijven in een prettige, kalme toestand en genieten van een heldere, cerebrale high die diepgaande gedachten opwekt.

  4Glookies

Glookies is dankzij haar krachtige ouders absoluut geen lichtgewicht. Met een THC-gehalte van soms wel 25% maakt deze dame je al na slechts een of twee hijsjes ongelofelijk stoned. Ze levert echter niet de knockout-stone van sommige andere indica’s. De plant ontspant je lichaam, maar geeft je ook de energie en motivatie om van een goede dag een fantastische te maken. Of van een slechte dag eentje die al met al toch niet zo slecht is. Met dit geweldige effect is ze perfect om het humeur te verbeteren. Ze helpt je tevens om ieder doel te bereiken, op elk moment van de dag.

                              5. Amazing Haze

De spraakmakende smaak van Amazing Haze  is slechts een van haar kwaliteiten. Ze heeft de spectaculaire cerebrale high van Amnesia Haze behouden. Daarom is de soort een favoriet van veel cannabisliefhebbers. Dankzij haar THC-gehalte van tot wel 28% en genetica van wereldklasse produceert ze een opwekkend sativa effect. Dit is euforisch, energiek, vrolijk en opwekkend. Haar krachtige head buzz is perfect als je overdag wat wilt roken zodat je weer een portie energie en inspiratie opdoet. Ideaal voor creatieve activiteiten of als sociaal rokertje om gezellig met een stel vrienden te delen. Amazing Haze is ook medicinaal te gebruiken. Ze kan in het bijzonder geschikt zijn voor mensen die last hebben van stress, depressies of een eetstoornis.

Categories: Wiet

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *