Nieuwe start voor Topwietonline

Wij zijn de afgelopen week heel druk geweest met het onderhouden van de online coffeeshop. Wij hebben belangrijke updates uitgevoerd met name aan de beveiliging van onze website. Daarom mogen wij met trots, 100% garanderen dat uw klant gegevens  veilig anoniem staat verwerkt op een beveiligde server. Dit geldt ook als u een account heeft geregistreerd bij ons! Jammer genoeg hebben voordelen ook nadelen.
Doordat wij deze updates hebben uitgevoerd kwamen de oude gegevens niet meer overeen, daarom hebben wij besloten om de volgende gegevens te verwijderen uit het systeem.
Gegevens voor 01-07-2019:
(Note: Bestellingen voor deze datum zijn allemaal succesvol afgerond!)

  • Beoordelingen onder producten
  • Nieuwsberichten
  • Geregistreerde Klanten
  • Bestellingen

    Dit geeft ons de kans om een nieuwe start te maken, met een unieke maar ook simpele/snelle klantvriendelijke website te combineren met een ondoordringbare beveiliging.

Reacties onder de producten

Wij verzamelen alleen maar reacties van klanten die daadwerkelijk een bestelling hebben geplaatst bij Topwietonline, daarom hebben deze reacties in de hoek van hun beoordeling een kroontje. Dit om ervoor te zorgen dat de reacties die geplaatst worden onder de producten gegarandeerd van een unieke besteller is. Sinds er jammer genoeg webshops zijn die hun product reviews vervalsen gebruiken wij Trustpilot. Dit is bedoeld om neppe reacties tegen te gaan, er wordt gegarandeerd dat deze van een unieke besteller is, dit om zekerheid te creëren. Wij verzoeken daarom onze klanten de beoordelingen naar waarheid in te vullen.

Categories: Wiet

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *