Wiet kopen in België / Nederland / Europa is nog nooit zo makkelijk geweest. Tegenwoordig kunt u alles op het internet vinden over het verkopen van wiet! Topwietonline is de officiële unieke website die kwaliteit aan huis levert. Wij van Topwietonline beheren geen andere online coffeeshops. Jammer genoeg zijn wij erachter gekomen dat er op het internet online shops zijn, die beweren dat ze kwaliteit leveren of bezorgen uiteindelijk helemaal geen producten thuis af, of producten die niet kloppen volgens de beschrijving. Dat betekend dat de klant zich voelt opgelicht, daarom zal dit artikel ingaan over hoe u een vertrouwde online coffeeshop vindt & de voordelen van het bestellen van wiet online.

Handig om te weten voordat u Wiet & Hasj koopt bij Topwietonline!

De meeste klanten die over het algemeen bestellen bij Topwietonline zijn ervaren met het roken van Wiet of Hasj. Topwietonline heeft daarom een redelijk uitgebreid assortiment, staat er hier namelijk een onbekend soortje tussen? Dan kunt u altijd de korte beschrijving lezen die bij het soortje staat omschreven. De beschrijving zal altijd overeen komen wanneer u aan het genieten bent van onze top producten!
Wat ook belangrijk is om te weten? is hoe het verwerken van uw bestelling te werk gaat bij Topwietonline. Heeft u uw bestelling betaald & bevestigd voor 12:00, dan wordt deze dezelfde dag verzonden. Indien u met Track & Trace(Verzekerd) Besteld, krijgt u het pakketje gegarandeerd de volgende dag thuisbezorgd(Ook op zaterdag!). Ieder pakketje dat Topwietonline verstuurd zal discreet verzonden worden naar uw aflever adres, onder andere door het vacuüm te verpakken en te leveren in een blanco envelop of doosje. Dit om te voorkomen dat anderen de bekende geurtjes zullen ontdekken! Op onze verzendingen staan alleen uw adres gegevens op, dus u hoeft niet bang te zijn dat anderen kunnen bedenken wat er in uw pakketje zou kunnen zitten.
Meer informatie over de levering van onze producten? Lees meer.

Hoe vertrouwd is de online wiet leverancier?

Heeft u besloten om wiet te kopen via het internet? Dan is het zeker verstandig om te controleren wat voor website u bezoekt. Bij online webshops is het zeker van belang, dat als u een betaling doet dat het groene slotje in de bovenhoek van uw browser zichtbaar is. Dit betekend dat er een beveligde verbinding tot stand is gekomen.
Kijk hierbij ook naar de betaal mogelijkheden. Veel Online coffeeshops geven alleen de mogelijkheid om met bitcoin te betalen of andere crypto currencies. Dit is van belang om uw privacy te garanderen voor zo wel consument, bezorger, medewerkers online shop. Tot slot zullen er ongetwijfeld reviews/beoordelingen te vinden zijn over de desbetreffende online coffeeshop. Lees in deze reviews over de service, de kwaliteit van de wiet en de bezorging hiervan. Klanten geven vaak hun eerlijke mening over de service.

Beoordelingen/Trustpilot

Letop: Veel van de online coffeeshops hebben neppe reviews/beoordelingen staan op hun website onder het desbetreffende product, kijk deze daarom goed na!. Wij van Topwietonline hebben daarom altijd reacties met een kroontje. Dit betekend dat de reactie uitsluitend is geplaatst door een daadwerkelijke besteller. Vertrouwd u de reacties niet? Zoek daarom bijvoorbeeld altijd op Trustpilot naar de desbetreffende coffeeshop. Trustpilot heeft maatregelen om neppe reacties tegen te gaan.

Tip: Bent u nieuw bij het bestellen van wiet / hasj online?

Een vertrouwde bezorgdienst is erg belangrijk. Daarom raden wij van Topwietonline om eerst een eenmalige bestelling te plaatsen van 1 gram. Door deze manier kunt u het wiet kopen via internet eens goed ervaren. Voordat u het weet, ligt uw wiet bij u thuis op de mat. Topwietonline krijgt regelmatig reacties van klanten zoals, “Ik ga nooit meer naar een coffeeshop en bestel voortaan mijn wiet online”. Een bestelling plaatsen is vrij eenvoudig. Mocht u toch nog vragen hebben over hoe u uw wiet kunt krijgen via het internet of hoe Topwietonline werkt, laat dan even een berichtje achter. Wij zullen u graag van dienst zijn!

Categories: Wiet

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *